科目一覧へ戻る | 2023/07/20 現在 |
開講科目名 /Class |
外書講読Ⅲ/Survey of Business Literature in Foreign LanguagesⅢ |
---|---|
授業コード /Class Code |
B601281002 |
開講キャンパス /Campus |
ポートアイランド |
開講所属 /Course |
経営学部/Business Administration |
年度 /Year |
2023年度/Academic Year |
開講区分 /Semester |
前期/SPRING |
曜日・時限 /Day, Period |
金2(前期)/FRI2(SPR.) |
単位数 /Credits |
2.0 |
主担当教員 /Main Instructor |
トーバート,A.C./TORBERT A C |
科目区分 /Course Group |
【専門教育科目】 〈専門語学〉/*** MAJORS *** 〈Foreign Languages in Major〉 |
遠隔授業 /Remote lecture |
No |
教員名 /Instructor |
教員所属名 /Affiliation |
---|---|
トーバート,A.C./TORBERT A C | 経営学部/Business Administration |
授業の方法 /Class Format |
This class is taught in English. |
---|---|
授業の目的 /Class Purpose |
To give students a chance to read in English and discuss important topics. |
到 達 目 標 /Class Objectives |
To improve fluency in reading and speaking. |
授業のキーワード /Keywords |
|
授業の進め方 /Method of Instruction |
Face-to-face |
履修するにあたって /Instruction to Students |
|
授業時間外に必要な学修 /Expected Work outside of Class |
About 30-60 minutes per week. |
提出課題など /Quiz,Report,etc |
|
成績評価方法・基準 /Grading Method・Criteria |
Quizzes and tests 40%. Participation and homework 40%. Reports 20%. |
テキスト /Required Texts |
Vantage Point (2023). Eric Hirata. National Geographic Learning. ISBN 978-4-86312-403-5 |
参考図書 /Reference Books |
No. | 回 /Time |
主題と位置付け /Subjects and position in the whole class |
学習方法と内容 /Methods and contents |
備考 /Notes |
---|---|---|---|---|
1 | Weeks 1-3 | Food and Health | ||
2 | Weeks 4-6 | Technology | ||
3 | Weeks 7-10 | Sports | ||
4 | Weeks 11-13 | Cultural Differences | ||
5 | Weeks 14-15 | Society |