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授業情報/Class Information

科目一覧へ戻る 2024/04/12 現在

基本情報/Basic Information

開講科目名
/Class
外書講読Ⅲ/Survey of Business Literature in Foreign LanguagesⅢ
授業コード
/Class Code
B601281002
ナンバリングコード
/Numbering Code
BACd510/DSCf510
開講キャンパス
/Campus
ポートアイランド
開講所属
/Course
経営学部/Business Administration
年度
/Year
2024年度/Academic Year  
開講区分
/Semester
前期/SPRING
曜日・時限
/Day, Period
金2(前期)/FRI2(SPR.)
単位数
/Credits
2.0
主担当教員
/Main Instructor
トーバート,A.C./TORBERT A C
遠隔授業
/Remote lecture
No

担当教員情報/Instructor Information

教員名
/Instructor
教員所属名
/Affiliation
トーバート,A.C./TORBERT A C 経営学部/Business Administration
授業の方法
/Class Format
This class is taught in English.
授業の目的
/Class Purpose
To give students a chance to read in English and discuss important topics. In addition, the purpose of the class is to acquire basic knowledge of language and culture in order to communicate in a global society (DP4). DP means Diploma Policy.
到 達 目 標
/Class Objectives
To improve fluency in reading and speaking.
授業のキーワード
/Keywords
授業の進め方
/Method of Instruction
Face-to-face
履修するにあたって
/Instruction to Students
授業時間外に必要な学修内容・時間
/Required Work and Hours outside of the Class
About 30-60 minutes per week.
提出課題など
/Quiz,Report,etc
成績評価方法・基準
/Grading Method・Criteria
Quizzes and tests 40%. Participation and homework 40%. Reports 20%.
テキスト
/Required Texts
Asian Issues 1 (2018). Alastair Graham-Marr. Abax. ISBN 978-1-78547-016-5
参考図書
/Reference Books
No.
/Time
主題と位置付け
/Subjects and position in the whole class
学習方法と内容
/Methods and contents
備考
/Notes
1 Weeks 1-3 Places
2 Weeks 4-5 Culture
3 Weeks 6-7 Seasons
4 Weeks 8-9 Cities
5 Weeks 10-11 Travel
6 Weeks 12-13 Food
7 Weeks 14-15 Entertainment

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